Huisartsenpraktijk Aarveld Medisch Centrum

Aarveld Medisch Centrum

Ovidiusstraat 117
6417 VV Heerlen
T. 045 - 571 73 66
F. 045 - 571 07 03
praktijk.mca@ezorg.nl

SPOED

Ma-vr van 08.00 tot 17.00:
T. 045-5717366 kies 1

4 april 2020

Coronacentrum Urmond geopend

Inmiddels 1 week geleden werd het Coronacentrum in hotel van der Valk te Urmond geopend.

Doel van het Coronacentrum is om de Corona gerelateerde klachten te bundelen op 1 locatie en zo in tijden van schaarste, 'zuinig' met de beschikbare beschermingsmiddelen en zorgmedewerkers om te gaan.

Als u Corona gerelateerde klachten heeft en uw huisarts vindt het noodzakelijk u hiervoor te onderzoeken dan komt u hiervoor in principe NIET meer naar het Corona spreekuur in onze praktijk. U wordt door een waarnemend huisarts in het Coronacentrum in Urmond onderzocht.

U zult na het telefonisch consult met uw huisarts gebeld worden door een assistente van het Coronacentrum om het tijdstip van de afspraak door te geven. 

Uw dossier wordt tijdelijk inzichtelijk gemaakt (LSP koppeling wordt aangezet) voor de waarnemend huisarts in het Coronacentrum. De assistente zal u vragen uw mobiele telefoon en oplader mee te nemen.

Naast de Corona huisartsenpost is er ook een Coronahotel in het van der Valk hotel te Urmond. Hier worden mensen met een Corona besmetting opgenomen die in verband met een toename van zorgbehoefte niet thuis kunnen blijven. Ook patienten die na een ziekenhuisopname nog onvoldoende hersteld zijn om naar huis te worden ontslagen vinden daar een plek.

Visites in het kader van Corona gerelateerde klachten of andere spoedeisende problemen worden zoals altijd door uw huisarts zelf gereden.

naar het nieuwsoverzicht