Huisartsenpraktijk Aarveld Medisch Centrum

Aarveld Medisch Centrum

Ovidiusstraat 117
6417 VV Heerlen
T. 045 - 571 73 66
F. 045 - 571 07 03
praktijk.mca@ezorg.nl

SPOED

Ma-vr van 08.00 tot 17.00:
T. 045-5717366 kies 1

16 maart 2020

Wachtkamer zo leeg mogelijk

Om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, doen we de praktijk 'op slot'

Dit betekent dat de gewone spreekuren vervangen worden door telefonische spreekuren. U komt dus NIET naar de praktijk maar uw huisarts zal u bellen. 

Gebruikt u vooral ook onze e-services: e-consulten en herhaalmedicatie app.

Als het noodzakelijk is om u toch op het spreekuur te beoordelen dan zijn er 2 mogelijkheden.

U krijgt een afspraak voor een 'Corona-gerelateerde klacht' of u krijgt een afspraak voor een 'NIET-Corona-gerelateerde klacht'.

Het spreekuur voor  'Corona-gerelateerde klachten' is vanaf 14.30. U meldt zich op de afgesproken tijd bij de achterdeur van onze praktijk. Aldaar wordt u door een arts met mondkapje, bril, handschoenen en schort opgewacht. Na het consult verlaat u de praktijk opnieuw door de achterdeur. Mocht de arts een recept hebben uitgeschreven dan gaat u dat NIET ophalen bij de apotheek, het zal worden bezorgd.

Voor een 'NIET-Corona-gerelateerde klacht' drukt u op de belt u aan de voorzijde van de praktijk op het afgesproken tijdstip. De doktersassistente zal de deur dan voor u openen. 

De spreekuren van onze praktijkondersteuners en de psychologe worden eveneens omgezet in telefonische spreekuren. Het kan dus zijn dat uw (kwartaal)controle hiermee helaas volledig komt te vervallen. Dank voor uw begrip.

naar het nieuwsoverzicht