Huisartsenpraktijk Aarveld Medisch Centrum

Aarveld Medisch Centrum

Ovidiusstraat 117
6417 VV Heerlen
T. 045 - 571 73 66
F. 045 - 571 07 03
praktijk.mca@ezorg.nl

SPOED

Ma-vr van 08.00 tot 17.00:
T. 045-5717366 kies 1

Esther Palmen-Scheepers

Met het gymnasiumdiploma van het Bisschoppelijk College in Weert op zak ben in ik Maastricht geneeskunde gaan studeren met het doel huisarts te worden. Na mijn afstuderen als basisarts heb ik op een EHBO gewerkt, op de afdeling orthopedie/chirurgie en interne geneeskunde en als verpleeghuisarts.  In 1994 ben ik afgestudeerd als huisarts, en ben samen met mijn man Jan Palmen in Heerlen komen wonen, waar hij al als huisarts werkzaam was. Ik heb altijd als vaste waarnemer gewerkt in de praktijk van mijn man en daarnaast in diverse andere praktijken in de regio.  Toen de kinderen kwamen (3 stuks, inmiddels 17, 15 en 10 jaar oud) was deze constructie ideaal. Nu privé een andere levensfase is aangebroken en er een plek vrij kwam in de eigen praktijk heb ik het moment aangegrepen om me definitief te vestigen.

Het heeft toch nog tot januari 2013 geduurd eer mijn eigen werkplek gerealiseerd was: de verbouwing van onze praktijk is afgerond en ik verheug me er op vanaf heden op vaste dagen in de praktijk aanwezig te kunnen zijn. Op maandag, woensdag en vrijdag ben ik er altijd, op de andere dagen alleen bij afwezigheid van een van mijn collega’s.

Mijn aandachtsgebieden binnen het vak zijn de ouderenzorg, osteoporose, overgangsklachten en ik ben aanspreekpunt voor kwaliteitsverbetering en praktijkaccreditatie. 

toon alle medewerkers